Testnevelési és Sport Intézet

Kedves Hallgatók és Oktatók!

Mint minden eddigi tanévben, idén sem maradhat el - a Miskolci Egyetem méltán leghíresebb sporteseménye - a Szarvasűzők.

A Szervezőbizottság idén 24. alkalommal rendezi meg a Bosch Szarvasűzők országos egyetemi-főiskolai váltófutóversenyt. Az ország számos felsőoktatásából érkeznek hallgatók, hogy erejüket összemérjék eme rangos eseményen.

Akik még nem hallottak a tavaszi félév egyik legjelentősebb, legtöbb fiatalt megmozgató szabadtéri sportrendezvényéről, azoknak pár szóban a versenyről.

A verseny 2014. április 5-én kerül megrendezésre Eger és Miskolc között. A teljesítendő 75 km-es távot, melynek nagy része a Bükki Nemzeti Parkon halad keresztül, 12 különböző hosszúságú és nehézségi szintű szakaszokra bontottuk. A 12 fős csapatokat 8 fiú és 4 lány alkotja.

Kérjük, hogy azon csapatok, akik jelentkezni szeretnének a versenyre, minél hamarabb tegyenek ennek eleget, mert a verseny speciális jellegéből adódóan maximum 90 csapat nevezését tudjuk csak elfogadni.

Jelentkezni lehet online a www.szarvasuzok.hu oldalon.

Nevezési díj: 

  • - Pénteki kollégiumi szállással: 38.000 Ft
  • Pénteki szállás nélkül: 30.000 Ft

A jelentkezés az online nevezés leadásával és a nevezési díj befizetésével válik teljessé.

Nevezési határidő 2014. március 14.!

További információk megtudhatók Szarvasűzők weboldalán (www.szarvasuzok.hu).

Idén is szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, aki szeretne sportolással és - nem utolsó sorban - szórakozással tölteni egy élményekben gazdag áprilisi hétvégét.